Bestellen Eten Ontmoeten
Heb je geen tijd of zin om te koken, of heb je geen inspiratie? LEVJEN kookt vers, gezond en gevarieerd voor jouw gemak

Het is zo ver! LEVJEN start na maanden van voorbereidingen. Vanaf nu kunnen jullie genieten van onze maaltijden. Eindelijk een alternatief voor de fastfood, supermarktmaaltijden en broodjes ei. Eindelijk rust op het meest stressvolle moment van de dag, omdat je niet hoeft te koken. En toch kun je thuis een gezonde maaltijd eten. Want LEVJEN  gaat gezond, gevarieerd en dagvers eten bereiden. Wij gaan dit voor jouw gemak bij je thuis bezorgen.

Steeds meer mensen staan open voor nieuwe manieren van het invullen van het avondeten. Dat laten initiatieven als Hello Fresh, De Buurman en bezorgservices van supermarkten wel zien. Ook een gezonde levensstijl is voor steeds meer mensen de norm geworden.

Het probleem is dat we vaak weinig tijd hebben om een goede, verse maaltijd te bereiden. Je komt tegen zessen thuis na een dag werken en je hebt over een uur een afspraak, of je moet nog sporten, of je wilt de kinderen op tijd op bed hebben. Je hebt geen zin en inspiratie om nog een gezond gerecht te maken. Tegelijkertijd vind je het wel belangrijk om goed te eten.

Met LEVJEN is dit probleem voorbij. Wij maken gebalanceerde gerechten met veel groenten. Je hoeft de maaltijden alleen maar te verwarmen in de oven of magnetron. In de tussentijd kun je kwaliteitstijd doorbrengen met je naasten!

Kijk op onze site voor de laatste weetjes en tips over een gezonde leefstijl door goedelogo Fleur Voerman voeding. Maandelijks schrijft Fleur Voerman, voedingsdeskundige en Health Coach uit Zwolle, een blog over gezonde voeding en een goede leefstijl.

Via deze link kun je onze gerechten voor de eerste 2 weken bekijken. Kijk gerust verder rond op onze site. En wie weet tot snel!

Like ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Hartelijke groet,

Maarten en Susanne