Bestellen Eten Ontmoeten
Heb je geen tijd of zin om te koken, of heb je geen inspiratie? LEVJEN kookt vers, gezond en gevarieerd voor jouw gemak

Wat zijn wij blij dat we iets meer dan een half jaar geleden met LEVJEN begonnen zijn! We kunnen onze passie voor eten volledig inzetten en we doen dit met veel plezier. Hoe gaaf is het dan als je een e-mail van een klant ontvangt die schrijft hoe blij haar gezin is met LEVJEN, en dan ook nog precies om de redenen waarom wij het gestart zijn. Onze eerste echte testimonial! Hieronder kunnen jullie het bericht lezen (vanwege privacy redenen hebben we de namen weggelaten).

Wat een gemak! Als werkende moeder van 3 kinderen en een partner die na zessen thuis is, ervaar ik sinds twee weken het gemak van Levjen.

Mijn werkdag eindigt om 17 uur. Waarna ik begin aan mijn race door Zwolle om de jongste op te halen bij de kinderopvang, om me daarna te spoeden naar de BSO om de oudste twee op te halen. Zo rond 18 uur ben ik thuis. Ik moet dan nog koken. De oudste twee vragen om aandacht want die hebben de hele dag op school gespeeld en zitten nog vol energie van de speeltijd op de BSO. De jongste die heeft rond 18 uur ook gewoon zin in een bordje eten. Rond half zeven komt mijn partner thuis en dan kunnen we ook ongeveer aan tafel. Dit heeft dan dus bloed, zweet en tranen gekost. Na een uurtje wordt alles onder de 18 jaar naar bed gebracht en dan moet de keuken nog opgeruimd worden, de tafel afgenomen en pannen afgewassen worden, voor ik er erg in heb is het 20 uur.

Al met al best wat drukte van 17-20 uur. Die ik de laatste tijd ervaren heb als stressvol.

Nu hoorden wij over Levjen; kookt vers, gezond, gevarieerd én voor je gemak. Gaan we dit wel doen? Vinden we het te duur? Lusten we de gerechten die ze aanbieden? Alle vragen aan de kant en we zijn het eens gaan proberen.

De eerste dag dat Levjen eten bij ons heeft afgeleverd, een maandag. Ik kom thuis, zet de oven op voorverwarmen, maak eten voor de jongste warm, oven inmiddels warm, zet de bakjes eten in de oven, zet de tijd op 20 minuten en ik kan de jongste eten geven. De twee oudste dartelen een beetje rond de tafel en kletsen gezellig met me. Mijn partner komt thuis, haalt het eten uit de oven, doet het op bordjes (kan evt ook gewoon uit het bakje), komt er gezellig bij zitten en we gaan lekker eten.

Hij zegt: het is wel lekker thuis komen zo, want jij bent niet kort naar de kinderen (die in de weg lopen, terwijl je met een pan kokend heet water een stap naar de gootsteen zet om af te gieten bijvoorbeeld), de kinderen gillen/huilen/jengelen niet omdat ze geen aandacht krijgen en we zitten gewoon relaxed te eten zo. Dit zelfde geldt op donderdag, oven voorverwarmen, bakjes erin, +/- 20 minuutjes wachten, waarin er dus tijd is voor de kinderen en daarna gezellig aan tafel.

Wat een gemak zeg. Het voelt nu al anders als ik op een maandag of donderdag 7 minuten “te laat” van mijn werk vertrek, want ik weet dat als ik thuis kom, ik niet in de stress van koken/voeren/afwassen kom. Vooral het gedeelte na het eten bevalt me goed. Ik hoef nu alleen de bordjes in de vaatwasser te zetten, de bakjes in de groene container te gooien en de tafel af te nemen. Daarna kunnen we nog even gezellig samen op de bank een filmpje kijken. Ik kan het echt een ieder die zich in deze situatie herkent, aanraden om het gewoon eens te proberen. Al doe je het 1 dag per week, gewoon, voor je gemak!  

En wat de prijs betreft; als je pizza’s bestelt voor 2 volwassen en 2 kinderen, ben je hetzelfde of meer kwijt dan wanneer je kiest voor Levjen. En bij Levjen eet je vers en gezond, beter dan vet en rond.

Ook de pop up lunch 10 september was een groot succes! We hadden prachtig weer, mooi gedekte tafels, heerlijk eten en fijne gasten. Wij zelf werden er zo blij van dat we in ergens in januari of februari 2017 een wintereditie gaan organiseren. Wil je hier bij zijn? Houd dan onze nieuwsbrief (schrijf je hier in) of onze facebookpagina in de gaten.

img_9667

Ondertussen blijven wij onze passie inzetten om gezond, gevarieerd en dagvers voor jullie te koken!

 

Hartelijke groet,

Maarten & Susanne