Bestellen Eten Ontmoeten
Heb je geen tijd of zin om te koken, of heb je geen inspiratie? LEVJEN kookt vers, gezond en gevarieerd voor jouw gemak

kerst-stress

Ken je dat Kerst gevoel?

Je hebt wekenlang in receptenboeken gezocht naar de perfecte recepten voor je diner. Ruim een week voor Kerst begin je met het bestellen van de ingrediënten voor je diner: oesters, parelhoen, speciale groente en dat bijzondere ingredient voor je dessert. Vanaf 23 December begin je al met de voorbereidingen voor het diner. Je staat al 2 dagen te ploeteren in de keuken en dan is het zover: 1e Kerstdag. Je gasten arriveren rond 14 uur en je bedenkt je dat je helemaal geen hapjes in huis hebt, vergeten!! Gelukkig heb je nog wat chips en nootjes in de kast en oh ja, de kaas voor op brood kun je best in blokjes snijden voor bij de wijn…. Ondertussen moet je nog van alles in de keuken doen. Je gasten zitten gezellig bij elkaar en jij staat te zwoegen in de keuken. Alles moet natuurlijk wel op het juiste moment, tegelijk, klaar zijn om te serveren. Om 18u00 zet je compleet gestresst de eerste gang op tafel, gelukkig, nog maar 3 te gaan…..

Dat kan ook anders!

Wij bereiden voor Kerst verschillende menu’s. Wil je ook relaxt Kerst vieren? Wij koken graag voor jullie!

Je kunt kiezen uit een menu met vlees en vis of een vegetarisch menu. Ook kun je kiezen of je 3- of 4 gangen wilt. Een 4 gangen menu kost € 29,00. Als je voor 3 gangen gaat, zijn de kosten € 22,00 als je soep kiest en € 25,00 als je voor de bavarois of de burrata gaat. Daarnaast maken we voor de kinderen een 3 gangen menu voor € 14,00.

kerstmenu-vleesvis-2016

kerstmenu-vegetarisch-2016

kerstmenu-kind-2016

We koken alles 24 december dagvers. We bezorgen de menu’s 24 december tussen 16u00 en 18u00. Omdat we alles dagvers bereiden, kun je de menu’s tot en met 2e Kerstdag eten.

Wil je bestellen? Bel /app (06-28364336) of mail (info@levjen.nl) ons tot uiterlijk woensdag 21 december om je bestelling door te geven.

Hartelijke groet,

Maarten & Susannne