Bestellen Eten Ontmoeten
Heb je geen tijd of zin om te koken, of heb je geen inspiratie? LEVJEN kookt vers, gezond en gevarieerd voor jouw gemak

Een verrassing in een composteerbaar bakje

 

“Zijn we hier aan het goede adres voor de avondcursus?”, zegt de een. Ik ben afgegaan op de aanlokkelijke lucht”, meldt een ander. Op tafel staat een doos met dampende maaltijden. Er is keuze uit kip korma met peultjes en kikkererwten, kabeljauw curry met limoenrijst en worteltjes en Orzo met rode quinoa, rode ui en feta. Het is een beetje kamperen in de vergaderruimte, maar het smaakt er niet minder om. Alles ziet er lekker vers, gezond en gevarieerd uit. Mijn oog valt op het nagerecht Eton Mess, een typische Engels dessert dat op de menukaart staat van de jaarlijkse cricketevenement van Eton college. Ik heb er echt zin in, het oog wil immers ook wat. De zoete nabrander bestaat uit meringue, aardbeien, slagroom, granaatappelsap en vanillesuiker.

 

Het smaakt naar meer. Op de site Levjen lees ik dat de eigenaren Maarten en Susanne niet alleen bezorgen, maar ook heerlijke maaltijden en salades verkopen in hun winkel aan de Kamperstraat. Ik heb er een nieuw eetadres bij!

 

Danielle de Jong, een dankbare klant