Bestellen Eten Ontmoeten
Heb je geen tijd of zin om te koken, of heb je geen inspiratie? LEVJEN kookt vers, gezond en gevarieerd voor jouw gemak

Over LEVJEN

 

Gezond eten bestellen in Zwolle, thuisbezorgd voor je gemak. Dat is vanaf nu mogelijk met LEVJEN!

Gezond eten LEVJEN

 

‘Reconnect’: je bent wat je eet! Veel mensen kennen het probleem: je hebt geen tijd, zin of inspiratie om te koken. Tegelijkertijd vind je het belangrijk om gezond, gevarieerd en vers te eten. Wij helpen het rustmoment rondom het avondeten te vinden. Met je gezelschap in gesprek, in plaats van snel een maaltijd in elkaar flansen. Je kind helpen met het huiswerk, in plaats van in de rij staan bij de snackbar. Je moeder bellen, in plaats van zoeken op internet wat je gaat eten. LEVJEN brengt je in contact met goed eten en in sociale verbinding met je naasten, de basis voor een goede leefstijl.

 

Het eten van LEVJEN is duurzaam, eerlijk en zonder toevoegingen. Ook biedt LEVJEN jelevjen bakfiets gemak: het eten wordt door LEVJEN in Zwolle thuisbezorgd. Je kunt na bezorging van je maaltijd na maximaal een half uur genieten van een heerlijke maaltijd. Je hoeft de maaltijd alleen te verwarmen. We gebruiken verse producten die duurzaam  zijn. Onze verpakkingen zijn ecovriendelijk en we gebruiken elektrisch aangedreven bakfietsen bij het bezorgen. Daarmee streven we naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

 

Wie is LEVJEN?

Wij zijn Maarten Holtkamp en Susanne Holtkamp. We hebben een passie voor goed eten en alles wat daar mee te maken heeft. We houden van koken, uit eten gaan en nieuwe ingrediënten en gerechten ontdekken. We hebben jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende restaurants, hotels en traiteurs. Nu willen we graag onze visie op hoe je (opnieuw) in contact komt met jezelf, met je sociale omgeving en met je voeding, met jullie delen.

gezin over levjen

De naam LEVJEN is een samenvoeging van de namen van onze dochters (Lexine en Vjenne). Zij vertegenwoordigen voor ons het moment dat wij opnieuw in contact kwamen met onze basis, onze sociale omgeving en daarmee het leven. Het belang van gezond, gevarieerd en dagvers eten werd ons extra duidelijk door onze dochters. Door hen werd ook de tijdsdruk en daarmee de stress rond etenstijd vergroot. We zochten naar een passende oplossing en konden deze niet vinden. Dat inspireerde ons tot het idee voor LEVJEN.