Bestellen Eten Ontmoeten
Heb je geen tijd of zin om te koken, of heb je geen inspiratie? LEVJEN kookt vers, gezond en gevarieerd voor jouw gemak

Overzicht vorige week:


Weekaanbod van week 25 uit 2019

Aanbod van 17-06-2019

Vlees hoofdgerecht: Zoetzure kip met groente en noedels van Jamie Oliver
Vis hoofdgerecht: Makreel met biet, appel en dille-misodressing
Vegetarisch hoofdgerecht: Graansalade met courgette en hazelnoten
Voorgerecht: Spinaziesoep
Kindergerecht: Zoetzure kip met groente en noedels van Jamie Oliver
Bekijk dagaanbod

Aanbod van 18-06-2019

Vlees hoofdgerecht: Courgette taart met prosciutto en taleggio
Vis hoofdgerecht: Vol au vent met gerookte zalm, spicy avocado en zure room
Vegetarisch hoofdgerecht: Tomaten-ricotta pastaschelpen met courgette
Voorgerecht: Spinaziesoep
Nagerecht: Yoghurtpotje met granola en fruit
Kindergerecht: Tomaten-ricotta pastaschelpen met courgette
Bekijk dagaanbod

Aanbod van 19-06-2019

Vlees hoofdgerecht: Citroenkip met honing en orzo (pasta) met groene groenten
Vis hoofdgerecht: Gepofte aardappel met ei en tonnatosaus
Vegetarisch hoofdgerecht: Fregola (pasta) met asperges, shiitake en walnoot
Voorgerecht: Spinaziesoep
Nagerecht: Citroen-maanzaadcake
Kindergerecht: Fregola (pasta) met asperges, shiitake en walnoot
Bekijk dagaanbod

Aanbod van 20-06-2019

Vlees hoofdgerecht: Pasticcio (Griekse lasagne)
Vis hoofdgerecht: Lasagne met zalm en spinazie
Vegetarisch hoofdgerecht: Rijstsalade met humus en groene groenten
Voorgerecht: Spinaziesoep
Nagerecht: Zucchini cake
Kindergerecht: Lasagne met zalm en spinazie
Bekijk dagaanbod

Aanbod van 21-06-2019

Vlees hoofdgerecht: Linzen met geroosterde kip en wortel
Vis hoofdgerecht: Curry met zalm, garnalen, spinazie en limoenrijst
Vegetarisch hoofdgerecht: Salade van gegrilde broccoli, asperges en kikkererwten met bagelcroutons
Voorgerecht: Spinaziesoep
Nagerecht: Hangop met vers fruit
Kindergerecht: Linzen met geroosterde kip en wortel
Bekijk dagaanbod