Overzicht vorige week:
Weekaanbod van week 06 uit 2019
Aanbod van 04-02-2019
Vlees hoofdgerecht:
Vis hoofdgerecht: Hutspot met bokking, pastinaak en Amsterdamse ui
Vegetarisch hoofdgerecht: Groentecurry met limoenrijst
Voorgerecht: Tomaten-linzensoep
Nagerecht: Walnotentaart
Kindergerecht: Hutspot met bokking, pastinaak en Amsterdamse ui (Kopie)
Bekijk dagaanbod
Aanbod van 05-02-2019
Vlees hoofdgerecht:
Vis hoofdgerecht: Mac & Cheese met bloemkool en gerookte forel
Vegetarisch hoofdgerecht: Tarte tatin van gekaramelliseerde ui en witlof met blauwe kaas
Voorgerecht: Tomaten-linzensoep
Nagerecht: Carrot cake naar recept van Rose Bakery
Kindergerecht: Stoof van aardpeer met karbonade met aardappelpuree en bonen
Bekijk dagaanbod
Aanbod van 06-02-2019
Vlees hoofdgerecht:
Vis hoofdgerecht: Gerookte zalmrollade met courgette en gebakken krieltjes
Vegetarisch hoofdgerecht: Bietenstoof met linzenballetjes en kokos
Voorgerecht: Tomaten-linzensoep
Nagerecht: Vanillevla van Erf 1 met bosbessen
Kindergerecht: Gerookte zalmrollade met courgette en gebakken krieltjes
Bekijk dagaanbod
Aanbod van 07-02-2019
Vlees hoofdgerecht:
Vis hoofdgerecht: Gepofte aardappel met ei en tonnatosaus
Vegetarisch hoofdgerecht: Spaghetti alla Norma
Voorgerecht: Tomaten-linzensoep
Nagerecht: Citroen-maanzaadcake
Kindergerecht: Langzaam gegaarde kip in een krokante maiskorst
Bekijk dagaanbod
Aanbod van 08-02-2019
Vlees hoofdgerecht:
Vis hoofdgerecht: Orzo (pasta) met spinazie en garnalen
Vegetarisch hoofdgerecht: Gevulde courgettes
Voorgerecht: Tomaten-linzensoep
Nagerecht: Eton Mess
Kindergerecht: Orzo (pasta) met spinazie en garnalen
Bekijk dagaanbod